Terug naar Home Samenwerking

 

 

Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Tilly Spoor en ik werk sinds 2007 full-time als haptotherapeut . Voor die tijd was ik oefentherapeut Cesar en als zodanig jaren werkzaam met mensen met vooral fysieke klachten.

Gaandeweg het uitoefenen van dit vak raakte ik steeds meer geinteresseerd in de mens achter de klacht en ben ik me meer bezig gaan houden met wat mensen beweegt en hoe ze zich daarbij voelen. Haptonomie is voor mij de manier geweest om me hier zowel persoonlijk als beroepsmatig in te kunnen ontwikkelen.

Ik ben getrouwd en we hebben 3 dochters (waaronder een tweeling)en inmiddels 4 kleinkinderen. Mijn ervaringen met zwanger- moeder en oma-schap maken een groot en dierbaar deel uit van mijn leven. Ik ben sterk gemotiveerd om de basis van het leven ( de eerst 1000 dagen) optimaal veilig en verbonden te laten verlopen, om veel emotionele problemen in de toekomst te voorkomen.

De opleidingen die ik heb gevolgd kunt u uitgebreid terug lezen op mijn LinkedIn.Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen die op de een of andere manier behoefte hebben aan hulp en steun bij hun ontwikkeling. Het contact met het eigen lijf en zo met jezelf en anderen is zo van wezenlijk belang om kwaliteit in het leven te ervaren. Het samen ontdekken wat er speelt, het zoeken naar een passende eigen koers met lachen en huilen, vallen en opstaan, inspireert mij enorm.  
Haptonomie is voor mij een hele waardevolle manier gebleken om steeds meer mezelf te durven zijn ; ik wens iedereen van harte hetzelfde toe.