Terug naar Home Samenwerking

 

Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Tilly Spoor en ik werk sinds 2007 full-time als haptotherapeut . Voor die tijd was ik oefentherapeut Cesar en als zodanig jaren werkzaam met mensen met vooral fysieke klachten.

Gaandeweg het uitoefenen van dit vak raakte ik steeds meer geinteresseerd in de mens achter de klacht en ben ik me meer bezig gaan houden met wat mensen beweegt en hoe ze zich daarbij voelen. Haptonomie is voor mij de manier geweest om me hier zowel persoonlijk als beroepsmatig in te kunnen ontwikkelen.

Ik ben getrouwd en we hebben 3 dochters (waaronder een tweeling) Mijn ervaringen met zwangerschap en moeder-zijn maken een groot en dierbaar deel uit van mijn leven. Ik ben dan ook erg enthousiast om zwangeren (en hun partner) te mogen begeleiden in de fase van kinderen krijgen; ook om zo het kindje een goede start in het leven, te kunnen bieden.

De opleidingen die ik heb gevolgd kunt u uitgebreid terug lezen op mijn LinkedIn.Mijn hart ligt momenteel bij het begeleiden van mensen die op de een of andere manier behoefte hebben aan hulp en steun bij hun ontwikkeling. Het samen ontdekken wat er speelt, het zoeken naar een passende eigen koers met lachen en huilen, vallen en opstaan, inspireert mij enorm. Haptonomie is voor mij een hele waardevolle manier gebleken om steeds meer mezelf te worden; ik wens iedereen van harte hetzelfde toe.