Terug naar Home Kosten Vergoedingen

 

Hoe werkt het

Hoe werkt het

Algemeen

De behandelingen haptotherapie of haptonomische zwangerschapsbegeleiding duren gemiddeld 1 uur.
Voor relatietherapie wordt 1.5 uur uitgetrokken.
Voor haptotherapie is geen verwijzing van een arts noodzakelijk.
Zorg dat u op tijd aanwezig bent, bij te laat komen gaat dit helaas van uw behandeltijd af.
Als u het prettig vindt, kunt u zelf een handdoek meenemen om op te liggen.

Bereikbaarheid

Tijdens behandelingen staat de voicemail aan; spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u z.s.m. terug. tel: 0640367371
U kunt mij altijd mailen via; info@haptonomie-rijswijk.nl.

Verhindering

Bij verhindering, de afspraak graag 48 uur van tevoren afzeggen. Dit kan via email of per voicemail.; bij afzegging minder dan 24 uur van tevoren wordt het consult altijd in rekening gebracht.

Betaling

Een behandeling haptotherapie of haptonomische zwangerschapsbegeleiding kost 85 euro en duurt ongeveer 1 uur. U krijgt per consult een nota welke direct; contant of via pinbetaling voldaan dient te worden. Relatiebegeleidng koat 125 euro per sessie, welke gedeeld kan worden in 2 notas.
Voor vergoedingen van de consulten kunt u kijken op de vergoedingenlijst op mijn website of informeer bij uw zorgverzekeraar over de dekking van de kosten. Ik ben aangesloten bij de VVH lidnr A 502.

Verslaglegging

Na de eerste 3 behandelingen en bij beeindiging van de therapie informeer ik doorgaans de verwijzer, indien van toepassing. Dit doe ik schriftelijk en alleen in samenspraak en met instemming van u.
Elk overleg met derden over de begeleiding gebeurt alleen na overleg en met instemming van u.

Beëindiging van de therapie

Ter afsluiting van het therapieproces is er altijd een afsluitende evaluatie, nadat in de voorgaande behandeling deze beeindiging van de therapie is aangekondigd.